اخذ اقامت اسپانیا بدون نیاز به سرمایه گذاری

اخذ اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی برای افرادی مناسب است که درآمد ثابتی را در کشور داشته باشند. این افراد بدون نیاز به کار کردن در کشور اسپانیا، به راحتی می‌توانند برای خود، همسر و فرزندانشان که زیر ۱۸ سال هستند اقامت این کشور را به دست بیاورند. مهاجرت به اسپانیا از طریق تمکن مالی نسب به سایر روش‌ها ریسک کمتری دارد. بنابراین متقاضیان زیادی از این روش برای اخذ اقامت این کشور اروپایی استفاده می‌کنند.

جهت اثبات درآمد ثابت ماهیانه باید مدارک زیر را ارائه کنید.

  • گواهی سود سپرده بانکی
  • اجاره نامه ملک شخصی
  • فیش حقوقی بازنشستگی
  • گواهی سود سهام بورس، کارخانه‌ها و…
  • گواهی نشان دهنده درآمد شرکت تجاری متعلق به فرد متقاضی
spain visa

مزایای اخذ اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی

با توجه به این که علاقه‌مندان سؤالات زیادی در رابطه با اخذ اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی دارند. در ادامه برخی از مزیت‌های این روش برای آشنایی بیشتر بیان شده است.

  • زندگی در کشوری آرام با آب و هوایی مدیترانه‌ای
  • امکان سفر به تمام کشورهای عضو پیمان شنگن بدون محدودیت
  • تحصیل رایگان در مدارس اسپانیا برای فرزندان متقاضی
  • امکان آموزش رایگان زبان اسپانیایی
  • اخذ اقامت اسپانیا در کمتر از ۹۰ روز
  • عدم نیاز به مدرک زبان جهت مهاجرت
  • عدم وجود محدودیت سنی جهت اخذ اقامت اسپانیا
  • معاف بودن از حق پرداخت مالیات سالیانه
  • عدم نیاز به سرمایه گذاری و ثبت شرکت
  • امکان تبدیل این اقامت به اقامت‌های دیگر همانند اقامت کاری اسپانیا و…
barcelon

شرایط لازم جهت اخذ اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی

  • برای اخذ اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی باید حساب بانکی بلند مدتی داشته باشید که در آن ۱۰۰ هزار یورو حداقل به مدت ۶ ماه وجود داشته باشد.
  • همچنین متقاضی باید درآمدی در حدود ۲۵۰۰ یورو برای خود و همسرش و ۶۰۰ یورو برای هر فرزند زیر ۱۸ سالش در نظر داشته باشد. اثبات میزان درآمد ماهیانه از طریق استعلام از بانک‌ها صورت می‌پذیرد و مدارک لازم جهت گردش حساب یک ساله فرد متقاضی جهت اثبات تمکن مالی نیاز خواهد بود.
  • عدم وجود سوء پیشینه
  • ارائه پاسپورت برای متقاضی و خانواده‌اش با اعتبار حداقل ۶ ماهه
flug spain

مدارک لازم جهت اخذ اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی

با توجه به این که بیشتر فعالیت‌ها جهت اخذ اقامت اسپانیا بر عهده مشاورین vip group است؛ اما باید مدارک لازم را جهت سرعت بخشیدن به کارها قبل از مراجعه آماده کنید. در ادامه لیست مدارک مورد نیاز ارائه شده است.

visa germany

  • مدارک شناسایی (شناسنامه، کارت ملی و…) به همراه کپی آن‌ها
  • عکس پرسنلی برای متقاضی و تمام اعضای خانواده
  • ارائه گواهی سلامت
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
  • اصل پاسپورت به همراه کپی آن
  • گواهی حساب بانکی
  • گردش حساب ۶ ماهه آخر

راهنمایی جهت اخذ اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی

فرم درخواست مشاوره
 

با توجه به این که اخذ اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی امری زمان‌بر است و نیاز به دانش کافی درباره قوانین و مقررات این کشور دارد. مشاورین vip group با تجربه‌ای چندین ساله و تجربه کافی در زمینه مهاجرت به کشور اروپایی در کنار شما هستند. تا مسیر مهاجرت به اسپانیا و اخذ اقامت این کشور برای متقاضیان هموارتر شود.

 

یک نظر

تماس با ما