vip3

موسسه حقوقی بین المللی

VIP GROUP

تمامی امور وکالت بین المللی در جهت اخذ اقامت دائم کشورهای مختلف اروپا از قبیل فرانسه ، سوئد ، آلمان ، اتریش ، اسپانیا ، یونان و ویزای ۵ ساله کانادا را به صورت  VIP  از طریق شعب خود در اروپا و آسیا می پذیرد .

call

مشاوره تخصصی

جهت دریافت مشاوره تخصصی به صورت رایگان اطلاعات خود را وارد نمایید

فرم درخواست مشاوره
 

اقامت در سوئد

اقامت در اتریش

اقامت در فرانسه

اقامت در آلمان

sh13

ریجکت شدن ویزای شینگن

دلایل متعددی برای ریجکت ویزای شینگن وجود دارد که می‌تواند سبب ریجکت شدن ویزاهای توریستی صادر شده برای کشورهایی مطرح اروپایی همانند اسپانیا، آلمان، ایتالیا، فرانسه، سوئیس، اتریش و… شود.اگر با وجود دریافت وقت سفارت و ارائه مدارک لازم در مراحل دریافت ویزای شینگن ریجکت شده‌اید …

sh12

چگونه ویزای توریستی شینگن بگیریم؟

خیلی ها آرزوی سفر به اروپا، این قاره سبز و جذاب را دارند. اگر ویزای توریستی شینگن داشته باشید خیلی راحت می توانید بین کشورهای مختلف این قاره سفر کنید .کشورهایی همچون فرانسه و آلمان نسبت به کشورهایی همچون مجارستان راحت تر و سریعتر ویزا می دهند پس از کشورهای معروف تر شروع کنید …

offerپیشنهادهای ویژه
برای ثبت شرکت خارجی
ثبت شرکت در چینهزینه ثبت شرکت در چین / مدارک مورد نیاز
ثبت شرکت در ارمنستانهزینه ثبت شرکت در ارمنستان‌‌‌ /‌ مدارک مورد نیاز
ثبت شرکت در ترکیههزینه ثبت شرکت در ترکیه / مدارک مورد نیاز
ویزا مولتی ۵ ساله کاناداهزینه دریافت ویزا / مدارک لازم

سریع ترین راه های اخذ ویزا اروپا

ویزا توریستی شینگنهزینه دریافت ویزا / مدارک لازم
ویزا کار آلمانهزینه دریافت ویزا / مدارک لازم
تضمین بهترین قیمت
اعتماد و ایمنی
بهترین نماینده مسافرتی
بیمه سفر

مراحل دریافت ویزای طلایی کشور پرتغال برای سرمایه گزاری

پرتغال، کشوری کوچک اما زیبا و پیشرفته است که در بخش غربی شبه جزیره‌ی ایبری و جنوب غربی اروپا، قرار گرفته است. این سرزمین توسعه یافته و دارای جاذبه‌های طبیعی زیادی است.
شرکت ما سال ها در زمینه اخذ ویزای طلایی کشور پرتغال فعالیت کرده و بیش از صد نمونه ی موفق در این زمینه دارد.ویزای طلایی پرتغال جذابیت زیادی میان متقاضیان اخذ اقامت اروپایی دارد. شرایط این ویزا نسبت به سایر کشورهای اروپایی آسان تر بوده و محدودیت کمتری دارد. دارنده ی ویزای طلایی پرتغال می‌تواند بدون نیاز به ویزا به تمامی کشورهای اروپایی سفر کند. از این رو بسیاری از سرمایه گذاران شروع به خرید ملک و سرمایه گذاری در این کشور کرده اند.

اخذ ویزای مولتی ۵ ساله کانادا

ویزای مولتی ۵ ساله کانادا با وجود این که یک ویزای توریستی است، اما دارنده این نمونه از ویزا می‌تواند تا مدت زمان ۵ سال به تعداد نامحدود به کانادا سفر کند. به همین دلیل بیشتر افرادی که علاقه­مند به سفرهای متوالی به کانادا هستند، این نمونه از ویزا را دریافت می‌کنند.ویزای مولتی ۵ ساله کانادا این امکان را برای متقاضی فراهم می‌کند که هر سال به مدت ۶ ماه در کانادا حضور داشته باشد…

 

تماس با ما

WhatsApp chat