شرایط اخذ اقامت دائم سوئد

شرایط اخذ اقامت دائم سوئد چه می باشد؟ از چه راه هایی می توان اقامت دائم سوئد را گرفت؟ اگر قصد دارید برای اقامت دائم سوئد اقدام کنید به شما توصیه می کنم تا آخر این مقاله همراه ما باشید تا با انواع شرایط و راه های اخذ اقامت دائم سوئد آشنا بشوید. سوئد کشوری اروپایی می باشد که دارای امکانات و شرایط عالی برای زندگی می باشد. ایرانیان زیادی نیز قصد اخذ اقامت دائم سوئد را دارند. شما به ۴ روش می توانید اقامت دائم سوئد را دریافت کنید که در زیر ما به آنها اشاره می کنیم.

 

۱- اخذ اقامت دائم سوئد از طریق سرمایه گذاری

یکی از راه های اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری می باشد. شیوه کار به این صورت می باشد که شما در ابتدا با ثبت شرکت و سرمایه گذاری در سوئد می توانید اقامت دو ساله سوئد را دریافت کنید. در طول این دو سال با فعالیت و تجارت و سرمایه گذاری و ارائه طرح های تجاری در سوئد اقامت دارید.

 برای کسب اقامت دائم بعد از دو سال شما می توانید با ارائه گزارش های مالی شرکت و همچنین عملکرد خود و شرکت به اداره مهاجرت تقاضای اقامت دائم کنید. پس از بررسی های اداره مهاجرت سوئد در صورتی که سرمایه گذاری شما عملکرد مناسبی داشته باشد به شما اقامت دائم اهدا می گردد.

فرم درخواست مشاوره
 

۲- اخذ اقامت دائم سوئد از طریق اقامت کاری

روش بعدی برای اخذ اقامت سوئد از طریق ویزا و اقامت کاری می باشد. در این روش شما با پیدا کردن شغل مناسب در ابتدا اقامت دو ساله و موقت سوئد را دریافت می کنید. بعد از دو سال اگر میزان مالیات و حقوق و حق و بیمه شما به درستی پرداخت شده باشد و در حد استاندارد مورد نظر کشور سوئد باشد شما می توانید برای یک دوره دو ساله دیگر نیز تقاضای اقامت موقت دو ساله را بدهید و بعد از این دو سال نیز با بررسی مجدد و در صورت درخواست شما اقامت دائم سوئد به شما اعطا می گردد.

۳- اخذ اقامت دائم سوئد از طریق اقامت سیاسی و اجتماعی

شما با استفاده از قوانین پناهندگی نیز می توانید در سوئد اقامت دائم دریافت کنید. البته دریافت اقامت از این طریق نیز بسیار بستگی به مشخصات و ویژگی های هر شخصی دارد. کشور سوئد برای اقامت دائم پناهندگان طبق قوانین سازمان ملل، اتحادیه اروپا و قانون و مقررات خود کشور سوئد عمل می کند و به متقاضیانی که تقاضانامه ارسال کرده اند پاسخ مثبت می دهد.

۴- اخذ اقامت دائم سوئد از طریق نسبت خانوادگی و یا ازدواج

به چندین روش می شود با استفاده از این قانون اقامت دائم سوئد را گرفت. برای مثال خانواده ای که شوهر به مدت چند سال در سوئد بوده و از طریق پناهندگی اقامت دریافت کرده و برای خانواده خود نیز می تواند درخواست اقامت دائم سوئد را داشته باشد. و یا به نوع دیگر اینگونه می باشد که شما با یک شخصی که اقامت دائم سوئد را دارید در کشور ثالثی ازدواج کرده اید و می توانید برای همسر خود درخواست اقامت کنید. البته در بیشتر موارد در ابتدا اقامت دو ساله ارائه می شود و سپس اقامت دائم سوئد داده می شود.

اما با اینکه به شما اقامت دائم سوئد داده می شود در صورت برو مشکلاتی می توانند اقامت دائم سوئد را از شما سلب کنند. به چند نمونه از فعالیت هایی که باعث لغو اقامت دائم شما می شود در ادامه اشاره می کنیم.

زندگی کردن در خارج از سوئد

اگر شما به مدت بیش از یک سال در خارج از سوئد زندگی کنید دولت سوئد می تواند اقامت شما را لغو کند. البته قوانینی وجود دارد که برای مثال شما قبل از سفرتان باید به اداره مهاجرت اعلام کنید که قصد دارید بیش از یک سال در خارج از سوئد زندگی کنید و دولت به شما تا دو سال اقامت خارج از سوئد را اجازه خواهد داد. بسیاری از وارد دیده شده است که افراد پس از چندین سال اقامت در سوئد نیز اقامت دائم آنها لغو شده است.

ازدواج صوری

اگر شما با استفاده از قانون ازدواج اقامت دائم سوئد را اخذ کرده اید در صورتی که مشخص شود ازدواج شما صوری بوده و فقط به جهت اخذ اقامت دائم بوده، در این صورت نیز اقامت دائم شما لغو می شود. باید این نکته را در نظر بگیرید که دولت سوئد در جهت لغو اقامت بسیار جدی بوده و در صورت مشاهده تقلب سریا اقامت دائ شما را لغو می کند.

هویت جعلی

اگر شما برای اقامت دائم سوئد مدارک جعلی جهت هویت خود ارائه داده باشید و به این معنی که با هویت جعلی وارد کشور سوئد شده باشید و یا به اداره مهاجرت این کشور حرف خلاف و غیر واقعی را گفته باشید نیز باعث لغو اقامت شما می گردد.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئوسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلا - فروش ویلا - ویلا شمال

تماس با ما

WhatsApp ارتباط با ما در واتس اپ