چگونه از کشور آلمان ویزای کار دریافت کنیم؟

این سوال یکی از مهم ترین سوالاتی است که برای هر متقاضی مهاجرت به آلمان ایجاد می شود. در این جا ما تلاش کردیم به چندین سوال شایع میان متقاضیان مهاجرت به آلمان جواب دهیم.

g3

نحوه دریافت ویزا کار کشور آلمان

به طور خلاصه باید بگوییم نحوه ی دریافت ویزای کار از آلمان به کشوری که در حال حاضر تابعه ی آن هستید بستگی دارد.

اگر خارج از اتحادیه اروپا زندگی می کنید و مهارت یا تخصص خاصی دارید، برای دریافت ویزای کار از این کشور باید پیشنهاد کاری از یک شرکت معتبر در آلمان به صورت مستند داشته باشید.

البته موضوع به این سادگی ها نیست و اخذ ویزای کاری در کشور آلمان توسط دعوت نامه ی کارفرما در یک شرکت آلمانی صورت می پذیرد. به طوری که این شرکت باید به مدت سه ماه در روزنامه های محلی داخل کشور آلمان آگهی دهد و پس از آن که متقاضی مناسبی برای شغل پیدا نشد به مدت سه ماه هم در روزنامه های معتبر اتحادیه اروپا آگهی چاپ کند. سپس ثابت کند هیچ شهروند و یا هیچ پناهنده ای در اتحادیه اروپا شرایط دریافت این شغل را ندارد و برای شما دعوت نامه همکاری ارسال کند.

g5

پس از اخذ ویزا چه مدت می توانم در کشور آلمان اقامت کنم؟

پس از بررسی مدارک شما، در صورتی که اصالت آن ها توسط مقامات اداره مهاجرت تایید شود اجازه کار و اقامت به مدت فقط یک سال در این کشور خواهید داشت. برای تمدید زمان اقامت موقت تا دریافت اقامت دائم، لازم است در شغل خود ثابت بمانید و از طرف محل کار معرفی نامه معتبر ارائه کنید.

g6

حداقل مدرک لازم برای اخذ ویزای کار در کشور آلمان چیست؟

لازم است بدانید برای اخذ ویزای کار حداق مدرک تحصیلی شما باید لیسانس باشد و مهارتی کاربردی یا آکادمیک در حرفه ای خاص داشته باشید. هرچقدر مدرک تحصیلی شما بالاتر باشد شانس شما بیشتر است.

آیا راه دیگری برای اخذ ویزای کار در کشور آلمان وجود دارد؟

خوشبختانه همه ی راه ها به اینجا ختم نمی شود و اداره مهاجرت کشور آلمان شانس دیگری به متقاضیان کار و اقامت در این کشور می دهد. این راه از شیوه ی قبلی سریع تر بوده و فرصتی به مدت نیم سال یا شش ماه به متقاضی می دهد تا برای جستجوی کار وارد این کشور شود.

اگر از راه اول نا امید شده اید این مژده را به شما می دهیم که کشور آلمان با کمبود نیروی ماهر جوان مواجه می باشد و به شدت نیازمند نیروهای پر انرژی و حاذق در رشته هایی همچون مهندسی برق، کامپیوتر، الکترونیک، صنایع، مکانیک، الکتروتکنیک، شیمی، فیزیک، آی تی است. همچنین  گروه پزشکان، دارو سازان، پرستاران و دندانپزشکان نیز از فرصت استثنایی برای کسب ویزای کار و اقامت در این کشور بهره مند هستند.

در نتیجه اگر یکی از فارغ التحصیلان این رشته ها هستید و به مهارت و دانش خود اطمینان دارید شانس بیشتری برای اخذ پذیرش ویزای کار از کشور آلمان خواهید داشت.

g8

آیا راه دیگری برای اخذ ویزای کار در کشور آلمان وجود دارد؟

خوشبختانه همه ی راه ها به اینجا ختم نمی شود و اداره مهاجرت کشور آلمان شانس دیگری به متقاضیان کار و اقامت در این کشور می دهد. این راه از شیوه ی قبلی سریع تر بوده و فرصتی به مدت نیم سال یا شش ماه به متقاضی می دهد تا برای جستجوی کار وارد این کشور شود.

اگر از راه اول نا امید شده اید این مژده را به شما می دهیم که کشور آلمان با کمبود نیروی ماهر جوان مواجه می باشد و به شدت نیازمند نیروهای پر انرژی و حاذق در رشته هایی همچون مهندسی برق، کامپیوتر، الکترونیک، صنایع، مکانیک، الکتروتکنیک، شیمی، فیزیک، آی تی است. همچنین  گروه پزشکان، دارو سازان، پرستاران و دندانپزشکان نیز از فرصت استثنایی برای کسب ویزای کار و اقامت در این کشور بهره مند هستند.

در نتیجه اگر یکی از فارغ التحصیلان این رشته ها هستید و به مهارت و دانش خود اطمینان دارید شانس بیشتری برای اخذ پذیرش ویزای کار از کشور آلمان خواهید داشت.

g2

سایر شرایط اخذ ویزای کار از کشور آلمان چیست؟

۱- شرط سن

 اداره مهاجرت آلمان پذیرای افراد زیر چهل سال برای کار در این کشور است. پس اگر سن شما زیر ۳۵ یا ۳۰ سال است شانس بیشتری برای اخذ ویزای کار دارید. همانطور که گفته شد آلمان با کمبود نیروی جوان مواجه است.

۲- مدرک زبان آلمانی، آیلتس یا تافل

نکته مهم دیگر داشتن مدرک رسمی و تایید شده در زمینه مهارت زبان انگلیسی یا آلمانی است که به صورت یک ویژگی مثبت شانس شما را برای اخذ ویزای کار بیشتر می کند.

۳- مدارک فنی و حرفه ای و توصیه نامه های معتبر سازمانی به صورت ترجمه شده و مستند

سومین مقوله که کمک می کند ویزای کار دریافت کنید، مهارت های تخصصی رشته شماست. به عنوان مثال تسلط و مهارت بر روی نرم افزارهای تخصصی رشته تحصیلی تان یا مدارک کار در آزمایشگاه یا پژوهشکده اگر به صورت مستند، قابل استعلام و ترجمه شده همراه مدارک اصلی ارسال شود گزینه ای مثبت در پذیرش شما خواهد بود.

۴- سابقه کار با کیفیت و بیش از یک سال

قطعا تجربه کاری مفید در اخذ ویزای کار موثر خواهد بود. اگر بتوانید با مدارک مستند سابقه کاری خود را تایید کنید و نشان دهید مدتی بیش از یک سال در زمینه تخصصتان فعالیت حرفه ای داشتید می توانید شانس خود را برای پذیرش بالا ببرید.

پس از داشتن مدارک بالا، همراه داشتن فرم تکمیل شده ی تقاضای کار، اصل شناسنامه و پاسپورت و کپی از تمامی صفحات آن، دو قطعه عکس، پرینت وضعیت مالی جهت ارائه به سفارت، گواهی عدم سوپیشینه، رزومه شخصی و کاری، بیمه نامه و مدارک رزو هتل یا نوع اسکان و بلیط هواپیما الزامی است.

g1

آیا می توانم بعد از اخذ ویزای کار، خانواده یا همسرم را همراه خود ببرم؟

توجه داشته باشید اگر دعوت نامه ی کار داشته باشید می توانید همسر و خانواده را همراه کنید. اما اگر از آن دسته افرادی باشید که متقاضی شش ماهه جستجوی کار هستند نمی توانید همراه با خود ببرید. باید صبر کنید تا پس از دریافت کار از طریق شرایط زیر مجموعه اقدام کنید.

g7

هزینه زندگی در آلمان چقدر است؟

 

جواب این سوال کاملا بستگی به شخص و سبک زندگی او دارد. اما به طور متوسط زندگی در این کشور صنعتی، برای هر نفر در ماه حدودا هشتصد تا نهصد یورو هزینه دارد. این هزینه ها دربرگیرنده هزینه های خورد و خوراک، حمل و نقل، مسکن و پوشاک است.

مجموعه ی ما با تجربه درخشان در زمینه اخذ انواع ویزای موفق برای مهاجرت به کشور آلمان به شما کمک می کند تا مهاجرتی مطمئن و سریع داشته باشید. برای دریافت مشاوره تخصصی در این زمینه می توانید از طریق صفحه ی تماس با ما ارتباط برقرار نمایید.

19 دیدگاه

  • باسلام . بنده 35 ساله و زیر دیپلم هستم و راننده ماشین آلات سنگین با مدارک .... راننده پایه یک . راننده ریچ استاکر . راننده بیل مکانیکی . لودر . لیفتراک . جرثقیل و تراکتور سبک هستم . و جویای کار در آلمان . کانادا . استرالیا . کویت . عمان و بحرین هستم . لطفا منو راهنمایی کنید و بفرمایید امکان کار پیدا کردن به واسطه این شغلها را دارم یا نه و چطور میتونم با یک کار فرما آشنا بشم و رزومه کاری خودم را ارسال کنم .... و اگر شما سایتی یا راهی میشناسید که منو وصل کنید به کارفرما ممنون میشم این کار را برام بکنید ..
  • سلام. من معدل دیپلم و پیش دانشگاهیم طرفا ۱۳ بوده لیسانس عمران از دانشگاه شوشتر دارم با معدل ۱۲/۱۱ نه سال سابقه کار ............ اسم دانشگاهم تو آنابین نیست ولی دانشگاه ها پایین تر هست!!! ............ الان نمیدونم مدارکمو بفرستم زپ شانسی دارم برا تایید یا نه...... واقعا شرایط بیخود هزینه کردن ندارم . تجربه ای دارید که بدردم بخوره ممنون میشم کمکم کنید
  • با سلام مجدد درضم دارای 2 فرزند پسر 26 ماهه و 5 ماهه هستم و اوضاع مالی خراب و در حد زیر صفر دارم ... ممنون میشم برای شغلهایی که نام بردم وکار در خارج از کشور راهنماییم کنید .
  • باسلام . بنده 35 ساله و زیر دیپلم هستم و راننده ماشین آلات سنگین با مدارک .... راننده پایه یک . راننده ریچ استاکر . راننده بیل مکانیکی . لودر . لیفتراک . جرثقیل و تراکتور سبک هستم . و جویای کار در آلمان . کانادا . استرالیا . کویت . عمان و بحرین هستم . لطفا منو راهنمایی کنید و بفرمایید امکان کار پیدا کردن به واسطه این شغلها را دارم یا نه و چطور میتونم با یک کار فرما آشنا بشم و رزومه کاری خودم را ارسال کنم .... و اگر شما سایتی یا راهی میشناسید که منو وصل کنید به کارفرما ممنون میشم این کار را برام بکنید .. درضم بنای سفت کار هم هستم و جوشکار پلیت
  • بنده فوق لیسانس حسابداری با ۷سال سابقه کاری مربی و داور رسمی فدراسیون تکواندو می‌باشم برای اقامت المان میخوام اقدام کنم لطفا راهنماییم کنید
  • با سلام مهندس نفت هستم و مسلط به زبان انگلیسی و ۲۹سال سن دارم و درخواست اقامت کشور آلمان از طریق کار رو دارم شماره واتس اپ من ۰۹۳۹۹۶۲۴۴۰۶
  • با سلام 33 ساله کارشناسی ICT دارای مدرک ICDL , و تعمیر رایانه شخصی و جواز کسب از اتحادیه الکترونیک شرایط مهاجرت به آلمان از طریق ویزای کار را دارم یا خیر با تشکر
  • با سلام،18سالمه مدرک دیپلم مسلط به زبان آلمانی و انگلیسی هم تقریبا بلدم،تو هنرستان دو سال الکترونیک خوندم و از فنی و حرفه ای ام مدرک مونتاژ کار تابلو و برق صنعتی گرفتم. شماره تلفن و تلگرام 09198783529
%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئوسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلا - فروش ویلا - ویلا شمال
تلفن مشاوره