دریافت اقامت اتریش از طریق تمکن مالی

کلیه افرادی که علاقه‌مند هستند به کشور اتریش مهاجرت کنند، با وجود دارا بودن تمکن مالی می‌توانند جهت دریافت اقامت این کشور اروپایی اقدام کنند.

جهت دریافت اقامت اتریش از طریق تمکن مالی، سرپرست خانواده باید مدارکی را ارائه کند که نشان دهنده درآمد ثابت جهت زندگی در این کشور باشد. هزینه‌ای که جهت زندگی فرد، همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال در اتریش در نظر گرفته شده است به ترتیب ۲۰۰۰ یورو، ۹۰۰ یورو و ۳۰۰ یورو است.

کسب این درآمد می‌تواند از طریق چهار مرحله که در ادامه بیان شده است صورت بپذیرد.

۱-سود سپرده‌گذاری بانکی

۲-اجاره‌ ملک شخصی

۳-حقوق بازنشستگی سرپرست خانواده

۴-سود حاصل از سهام

توجه به این نکته حائز اهمیت است که جهت اثبات درستی ادعای سرپرست خانواده جهت دریافت اقامت اتریش از طریق تمکن مالی، باید مبلغ درآمد ماهیانه به صورت یک سال در حساب بانکی وی موجود باشد.

به عنوان مثال جهت دریافت اقامت متقاضی و همسر وی باید مبلغ درآمد ذکر شده به صورت ارزی یا ریالی در حساب بانکی سرپرست خانواده موجود باشد.

با ارائه مدارک لازم و دریافت اقامت اتریش از طریق تمکن مالی، پس از گذشت ۵ سال متقاضی می‌تواند درخواست اقامت دائم این کشور را داشته باشد و مطابق با قوانین مهاجرتی پاسپورت دوم را دریافت کند.

o
Accommodation Austria

مدارک لازم جهت اخذ اقامت اتریش از طریق تمکن مالی

1-مدارک نشان دهنده تمکن مالی سرپرست خانواده (گواهی سود بانکی، اجاره‌نامه معتبر، حکم بازنشستگی به همراه فیش حقوقی، گواهی سود سهام)

۲-پاسپورت کلیه اعضای خانواده

۳-گواهی شغلی سرپرست خانواده به عنوان متقاضی اقامت اتریش

۴-شش قطعه عکس از تمام اعضای خانواده

۵-مدارک شناسایی اعضای خانواده همانند شناسنامه

۶- گواهی نشان دهنده عدم سوء پیشینه کلیه اعضای خانواده

توجه به این نکته ضروری است که در صورت دریافت اقامت اتریش از طریق تمکن مالی، متقاضی تنها اجازه کار کردن از طریق ثبت شرکت را خواهد داشت.

Austria

دریافت اقامت اتریش از طریق ثبت شرکت

دریافت اقامت اتریش از طریق ثبت شرکت نیز برای علاقه‌مندان به زندگی در یک کشور اروپایی گزینه بسیار مناسبی به نظر می‌رسد. با ثبت شرکت در اتریش علاوه بر مدیر عامل، سهامدار شرکت نیز می­تواند اقامت این کشور را دریافت کند؛ بنابراین امکان اخذ اقامت اتریش به صورت هم‌زمان برای دو خانواده امکان‌پذیر خواهد بود.

o4

نکات مهم برای ثبت شرکت در کشور اتریش !

جهت ثبت شرکت در کشور اتریش نیاز به برنامه بیزینسی یا کاری مشخصی خواهید داشت که وکلای متخصص جهت تهیه این برنامه شما را یاری خواهند کرد. توجه داشته باشید که تنها در صورتی که مدرک تحصیلی بالاتر از لیسانس داشته باشید می‌توانید شرکت مد نظرتان را در کشور اتریش ثبت کنید. سرمایه اولیه جهت ثبت شرکت حدود ۳۵۰۰۰ یورو است که نیمی از آن به حساب اتریشی متقاضی واریز می‌شود. مبلغ واریز شده به این حساب به محض ورود به خاک این کشور قابل برداشت خواهد بود.

visa germany

کشور اتریش نسبت به دیگر کشورهای اروپایی اوضاع اقتصادی مناسب‌تری دارد و سطح مالیاتی در آن به نسبت پایین است؛ بنابراین دریافت اقامت اتریش از طریق ثبت شرکت برای مدیر عامل شرکت، سهامدار و اعضای خانواده آن‌ها گزینه بسیار مناسبی می‌باشد.

مهم‌ترین مزایای دریافت اقامت اتریش از طریق ثبت شرکت

فرم درخواست مشاوره
 

1-دریافت اقامت اتریش برای مدیر عامل، سهام دارد و اعضای خانواده آن‌ها تنها با ثبت یک شرکت و سرمایه گذاری معقول

۲-مالیات بر درآمد ۲۵% سالانه در اتریش

۳-عدم وجود محدودیت سنی جهت ثبت شرکت در اتریش

۴- رفت و آمد آزادانه به تمام کشورهای عضو پیمان شنگن

۵-بهره‌مندی از معافیت‌های مالیاتی در این کشور

۶- استفاده از خدمات بیمه بازنشستگی و خدمات درمانی با اخذ اقامت این کشور

۷- تحصیل رایگان متقاضی اقامت اتریش و فرزندان وی

جهت دریافت اطلاعت بیشتر و راهنمایی‌های لازم کافی است با شرکت ما تماس حاصل نمایید، تا متخصصین دریافت اقامت اتریش، راهکارهای مناسب را به شما ارائه کنند.

6 دیدگاه

  • با سلام. من ملکی به ارزش یک میلیارد تومان دارم.شغلم من حسابدار با ۱۳ سال سابقه کار با مدرک کارشناسی.همسرم کارشناس آموزش ابتدایی هستش با ۳ سال سابق کار و دارای یک دختر ۵ ساله .خواستم ببینم با این مشخصه امکان گرفتن اقامت رو دارم یا نه؟و یا از چه راهی میتونم اقدام کن.با تشکر از شما 
    • با سلام وقتتون بخیر، بله امکان داره، برای بهترین روش مناسب شما و خانواده باید مشاوره تخصصی ارائه بشه. لطفا با همراه ۰۹۱۲۰۶۳۸۱۷۴ کارشناس VIP GROUP تماس حاصل فرمایید.
  • سلام یعنی با 35000 هم مدیرعامل و خانواده و هم سهامداران با خانواده شون همزمان میتونند اقامت موقت بگیرند؟؟ به غیر از هزینه ثبت شرکت چه هزینه های دیگه ای هست؟؟
  • سلام اگه بچه های بالای ۱۸ سال داشته باشه نمیتونه اونا رو با خودش ببره؟
  • روز بخیر.همسرم شغل آزاد داره.میخواستم بدونم مهاجرت به اتریش از چه طریقی برامون مناسب هست؟و هزینه تقریبی اش برای خانواده سه نفره چقدر میشه؟ممنون میشم جواب بدید
    • نویسنده
      با سلام . ، مهمترین نکته که باید توجه داشت تمکن مالی همسر شما هست و سن فرزندان
%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئوسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلا - فروش ویلا - ویلا شمال

تماس با ما

WhatsApp ارتباط با ما در واتس اپ