اقامت اروپا از طریق اثبات تمکن مالی در ایران (بدون نیاز به سرمایه گذاري)

مزایای مهم اقامت فرانسه

  • بدون نیاز به سرمایه گذاری در فرانسه
  • اقامت همزمان برای تمامی اعضای خانواده
  • کارت اقامت ۵ ساله برای فرزندان
  • تحصیل رایگان فرزندان در فرانسه
  • زمان کوتاه پروسه (حدود ۳ ماه)
  • رفت و آمد آزادانه و بدون ویزا به تمام اروپا
  • بدون شرط حضور (به شرط اجاره ملک در فرانسه)

افرادي که مجاز به دریافت اقامت فرانسه هستند

1- دارا بودن حداقل ۲سند ملکی

۲- مانده حساب و گردش حساب ۳ماهه(حداقل ۵۰۰ میلیون تومان)

۳- عدم سابقه رد ویزاي شنگن

۴- مدارك شغلی (به عنوان کارفرما) باحداقل ۲سال سابقه

۵- داشتن درامد ثابت ماهیانه

فرم درخواست مشاوره
 

مراحل انجام پروسه اقامت فرانسه از طریق تمکن مالی

برای دریافت  کارت اقامت فرانسه  از طریق تمکن مالی برای خانواده تان  در ابتدا لازم است کپی سند های ملکی- پرینت ۶ ماهه حساب و همچنین  لیست درآمدهای ثابت خود را که از یکی از طرق: سود سپرده، اجاره ملک یا درآمد ثابت شغلی به دست می آورید را برای بررسی دقیق، در اختیار مشاورین VipGroup  قرار دهید در صورت دارا بودن شرایط اقامت تمکن مالی، پروسه دریافت اقامت وارد مراحل اجرایی می گردد. در ابتدا برای دریافت ویزای تایپ D  اقدام می گردد و سپس با حضور اعضای خانواده در کشور فرانسه امور لازم برای دریافت اقامت تمکن مالی نهایی می گردد.
لازم به ذکر است مزیت اقامت فرانسه از طریق تمکن مالی این است که ممکن است به فرزندان تان کارت اقامت ۵ ساله از طرف اداره مهاجرت فرانسه اعطا گردد که ارزش بسیار زیادی دارد.

کشور هاي فرانسه ، اسپانیا ،  اتریش و یونان جذابترین برنامه هاي اقامت از طریق تمکن مالی را ارائه می دهند این روش که به انگلیسی Financially independent person و یا به اختصار FIP گفته می شود به اشخاصی تعلق می گیرد که از تمکن مالی خوبی در ایران برخوردار باشند قالبا هنرمندان و بازیگران و افراد داراي تمکن مالی بالا در ایران، از این روش براي دریافت اقامت اروپا استفاده می کنند.که این انتخاب دلایل بسیاري دارد،یکی از مهمترین دلایل امکان رفت و آمد آزادانه به اروپا می باشد،بدون آنکه نیاز به حضور دائمی باشد.

مزایای اخذ اقامت فرانسه از طریق تمکن مالی

دریافت اقامت فرانسه از این روش , از پرطرفدارترین و جذاب ترین راه هاي اخذ اقامت اروپا می باشد.

۱- نیازي به سرمایه گذاري و یاانتقال پول به فرانسه نمیباشد.

۲- درمدت زمان بسیارکوتاه ( ۳ماهه) , تمامی اعضاء خانواده ویزاي اقامت ۱ ساله خودرادریافت می نمایند.

۳- نیازي به حضور دائم در کشور فرانسه نیست و اعضاء خانواده اجازه رفت و امد آزادانه به تمام کشورهاي اروپایی در طول سال را دارند.

۴- نیازي به مدرك زبان نمی باشد و امکان تحصیل رایگان فرزندان در فرانسه از ابتدا وجود دارد.

۵-  ویزاي یک ساله اقامتی در زمان کوتاه توسط vip group اخذ می گردد.

۶- خدمات به صورت vip انجام میگیرد و امکان رد شدن پرونده وجود ندارد.

اخذ اقامت فرانسه از طریق تمکن مالی

10 دیدگاه

    • با سلام بله حتما تبدیل می شود، فقط زمان بر است. ابتدا 1 ساله، 3 ساله، 5 ساله و در نهایت دائم برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید. 72479000-021
  • با درود ، من با مطالعه توضیحات بالا متوجه فکر میکنم که شرایطش رو دارم ، ممنون میشم اگه بتونم بامشاورتون صحبت کنم .احمدی هستم ۰۹۱۷۳۰۲۱۸۴۸
  • من که چیزی ندارم درضمن دختری که میخوام باهاش ازدواج کنم فرانسویه و اونجا ساکنه من چیکار کنم.
  • خب اینجوری ینی برا یه اقامت هر چی تو ایران داریمو علنن بنام فرانسویا میزنیم دیگه....😐😐😐
    • نویسنده
      سلام لطفا شماره تماس خود را جهت مشاوره برای اخذ اقامت فرانسه برای ما ارسال نمایید .
%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A

تماس با ما

WhatsApp ارتباط با ما در واتس اپ