اخذ اقامت سوئد

سوئد سرزمین وایکینگ ها کشوری که در شمال اروپا در شبه جزیره اسکاندیناوی در همسایگی نروژ فنلاند و دانمارک است  پایتخت این کشور استکهلم است . زبان رسمی این کشور سوئدی است، در حالی که بیش ار ۸۰ درصد مردم آن به انگلیسی مسلط می باشند. سوئد عضو سازمان ملل متحد و سازمان تجارت جهانی می باشد و جایگاه بالایی در زمینه های مختلف مانند کیفیت بالای زندگی ازادی شهروندی بهداشت، آموزش، رفاه و توسعه انسانی دارد.بهترین شهرهای سوئد برای زندگی، استکهلم، گوتنبرگ (یوتوبری) ، مالمو و سولنا می باشند که دلیل این انتخاب طبیعت زیبا، امکانات شغلی و کیفیت بالای زندگی و هزینه زندگی بر اساس درآمد خانواده ها می باشد.جهت مشاوره اخذ اقامت سوئد با ما در تماس باشید.

افرادی که مجاز به دریافت کارت اقامت و زندگی در سوئد هستند

 

  • صاحبان مشاغل (دارای مدرک شغلی)
  • مدیران شرکت ها
  • متخصصین دارای رزومه کاری (حداقل دو سال)
  • سهامداران شرکت های خصوصی
فرم درخواست مشاوره
 

مزایاي دریافت کارت اقامت سوئد

  •  تمامی پروسه اخذ اقامت سوئد ۲ ساله  توسط دفتر vip group در شهر گوتنبرگ سوئد اجرا می گردد اداره مهاجرت سوئد , کارت اقامت خانواده متقاضی را صادر و به سفارت سوئد در تهران ارسال می نماید.
  • نیازي به حضور دائم در کشور سوئد نمی باشد و اعضاي خانواده اجازه رفت و آمد آزادانه به تمام کشورهاي اروپایی در طول سال را دارند.
  • سرپرست خانواده , همسر و فرزندان, همگی اجازه کار در سوئد را در بدو ورود به سوئد دریافت می نمایند.
  • نیاز به سرمایه گذاري و انتقال پول به سوئد نمی باشد و تنها تامین مخارج زندگی در این کشور (اجاره خانه و مخارج روزانه) کافی است.
  • پس از کذشت ۵سال واجد شرایط براي دریافت پاسپورت سوئد هستید ( با رعایت شرایط مربوطه).
  • از بدو ورود به کشور سوئد ( با کارت اقامت سوئد ) از ۷۰ درصد مزایاي شهروندان سوئدي برخوردار می شوید.
  •  نیازي به مدرك زبان یا حضور دائم در سوئد نمی باشد.
  • بیمه درمانی و تحصیل براي تمام اعضاء خانواده رایگان می باشد.
اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری

مدارک مورد نیاز جهت اخذ اقامت سوئد

اگر علاقه‌مند هستید که اقامت سوئد را دریافت کنید و زندگی در یک کشور اروپایی پیشرفته را تجربه کنید، باید در رابطه با مدارک مورد نیاز جهت اخذ اقامت سوئد این کشور رؤیایی آشنایی کافی داشته باشید.

۱-مدرک تحصیلی لیسانس یا سابقه کار مفید

۲- رزومه کاری (حداقل دو سال)

۳- اثبات توانایی مالی برای زندگی و کار در سوئد

۴- پاسپورت

۵- سند ازدواج

۶- پرینت حساب بانکی سه ماهه

۷- مدارک شغلی

سوئد

مطالب مرتبط

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A

تماس با ما

WhatsApp ارتباط با ما در واتس اپ